4301 Re_Model

After

PROJECT TYPE:

Single Family Residential | Remodel

LOCATION:

Lincoln, Nebraska

SIZE:

4,800 SF

YEAR:

2006

Existing family room roof was removed and replaced with clerestory windows to maximize natural light.

Before

Before

The kitchen, den and family room were all combined to create a fluid and open space.  New maple floors and cabinets with light stain add warmth but keep the spaces bright and simple.  A maple dividing partition can slide into the dining space to provide a separation from kitchen activities if required

After

The stone hearth remained the core of the home.  Large maple windows opened the Living Room.

Before

The narrow existing bathroom was re-imagined with an open shower, cast concrete counters and soft maple cabinets to maintain continuity.

The master bath was carved out of an exiting small bedroom that was moved to the basement.  The walk-in closet is tucked behind the one way vanity mirror allowing natural light to filter into the closet area.

Custom, laser-cut stainless steel railing with maple handrail.

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

B2lab, Inc.

Architecture + Multidisciplinary Design

8264 Hascall Street #204   Omaha, NE 68124

info@b2lab.com

+1 402 964 2089